dimarts, 24 d’abril del 2012

Couch- Hermano Mayor / Inici del curs escolar


Espectacle o educació?
Hermano mayor, Supernanny. Cada temporada surten per televisió i una nova versió de programes que Supernanny va ajudar a fills o adolescents  que tenen problemes amb els pares i son violents, fins que aconsegueixen al final del programa a que no siguin tan rebels i violents, que es portin molt millor amb els pares. Amb aquest programa hi han agut molt entreteniment amb aquest programa de l’Hermano mayor.
Perdo García es conegut per un entrenador de waterpolo espanyol i per haver superat una addicció a les drogues, vol ajudar a les altres persones en que estan passant aquests moments difícils i vol aconsellar-los .
Les histories que passen al programa son que els fills tracten malament els pares, els insulta, els pega, i fa moltes coses que els pares no poden evitar, també hi ha nois i noies que es droguen i Pedro García intenta a que es desenganxin d’aquesta edició.

Nou curs, noves emocions, els problemes de sempre.
Xavier Gual es queixa que aquest curs 2011/2012 retallen el sou a tots els professors, faran una hora mes de classe a la setmana i tindran menys sessions per preparar les classes. Mes hores i menys preu en un mateix centre diu que voldrà dir que han necessitat menys professors. A l’institut que esta Xavier Gual van fer servir l’1X1, allò dels portàtils, i aquest any ho han tret el govern, i ara han posat unes pissarres digitals, que així els alumnes poden veure la lletra mes be i gran.
Aquesta temporada a finals de curs alguns centres públics no tindran prou recursos per pagar i acabaran en números vermells però des de l’any passat ja estan estalviant calefacció, fotocopies, llum, aigua o amb llibres.
També volen canviar el català com a llengua que estudies i volen posar el castellà per parlar a totes les assignatures, perquè una família ho va proposar i al novembre es sabrà si es fa o no.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada